Kærlig hilsen Pamela

Den blonde skønhed var allestedsnærværende i 1990’erne. Efter hun blev spottet på tilskuerpladserne til en american football-kamp, gik det stærk for hende. Hun blev Playboys foretrukne covermodel, og gennem serien Baywatch blev hun selve symbolet på Hollywoods glamour og seksualitet. Men hvad sker der, når man mister grebet om sit eget liv og offentlighedens billede af en ikke stemmer overens med virkeligheden?
Tabloidpressen og paparazzierne jagtede hende aggressivt og afslørede de mest intime og ufordelagtige detaljer om hendes liv. Pamela var ulykkelig over offentlighedens fejlagtige opfattelse af, hvem hun var, og midt i alt virvaret mistede hun kontrollen over sin egen historie. Med denne bog tager hun magten tilbage og fortæller sin egen historie om en stærk, selvsikker og kreativ kvinde, der nægtede at lade medierne reducere hende til et sexsymbol.

”En pikant historie, der indeholder nogle virkelig skøre episoder, 
men Andersons gode hjerte mærkes bag det hele.”
– Kirkus Reviews

Andersons selvbiografi skildrer et mere sundt og frigjort menneske, der adskiller sig fra det gængse billede af hende.”
–The Washington Post

Uddrag af bogen
Baywatch blev ved med at ringe. Min kæreste, David Charvet, tog til audition, og jeg indvilligede i at tage med ham. David var gudesmuk – de var heldige at have ham der, og han ville rigtig gerne være skuespiller. Casteren åd ham rå og kiggede så forbi ham hen på mig og spurgte, om jeg var den Pamela Anderson. Hende, som aldrig dukkede op. Forsigtigt sagde jeg, at ja, det var jeg. Producerne kom ud og tilbød mig et job lige på stedet. David fik også sin rolle, selvom jeg ikke tror, at han var glad for, at de også ansatte mig. David vidste, at det ville være slutningen på vores forhold på en eller anden måde. Jeg prøvede at fortælle ham, at det ikke ville ændre noget, men han havde ret. Vi holdt ikke længe.Producerne ville vide mere om mig for at kunne skabe en karakter. Vi talte om min bedstefar, og hvordan jeg elskede havet, dyr, krystaller, hvordan jeg kunne føle energi. Det var sådan, C.J., eller Casey Jean, blev til. Den bohemeagtige, frie sjæl, som elskede røgelse og stearinlys, en healer og dyrehvisker. Et sandt spejlbillede af mig.

Om forfatteren 
Pamela Anderson (f. 1967) begyndte sin karriere som model i hjemlandet Canada, men flyttede i 1989 til USA for at blive model i Playboy. Efter en mindre rolle i en sitcom fik hun i 1992 sit gennembrud som C.J. Parker i tv-serien Baywatch. Efterfølgende har hun medvirket i en række film og tv-shows. I sit virke som aktivist kæmper hun bl.a. for dyrerettigheder.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date17 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788776085612