Mit andet liv

Mit andet liv er Jørn Jønke Nielsen anden bog, og opfølgeren til ‘Mit liv’, der udkom under stor mediebevågenhed i 1985. Den første bog, hvor Jønke fortæller om sit liv fra fødsel og op til mordet på Makrellen i ‘84, blev skrevet og udgivet mens det eftersøgte Hells Angels-medlem var på flugt. Mit andet liv fortsætter, hvor den første slap, og begynder den dag, Jønke gik under jorden den 25. Maj 1984. Det er en beretning om livet på flugt, først i Danmark men senere i Paris og Canada. Han skildrer en dobbelttilværelse splittet mellem savnet til sit gamle liv og forsøget på at skabe sig en ny tilværelse. Efter fire år opgiver han sit eksil og vender tilbage til Danmark i foråret 1988 for at afsone sin straf på 16 års fængsel. Jønke tager læseren med ind bag fængslets mure, hvor bogen også er skrevet.
Mit andet liv udkom første gang i 1992 og bliver nu genudgivet i en let revideret, flot hardback-udgave med et udvalg af forfatterens personlige billeder fra hans tid på flugt i Canada og Frankrig. 

Jørn Jønke Nielsen var en af grundlæggerne af den første skandinaviske HA-afdeling, og i fire årtier tegnede han klubben i Danmark. Mit andet liv er hans anden selvbiografi.
28,18  EUR
Buy printed book
 
Edition0
Printed pages0
Publish date10 May 2023
Published byImpact Press
Languagedan
ISBN print9788794221993