Listen to sample
Listen

Ud af det blå

På langfart med Løkke.
En lun sommeraft en i Nyhavn sætter Lars Løkke Rasmussen sig bag rattet i en lejet autocamper og kører ud i det blå for at møde danskerne. Han er på udkig efter det, der forener os, snarere end det, der splitter.
I mere end 35 år har han levet i en politisk boble som først byrådsmedlem, viceborgmester og amtsborgmester, siden folketingsmedlem og fagminister og til sidst statsminister i to omgange. Nu er han begyndt på en frisk, har sænket skuldrene, givet sig selv lov til at tænke frit og uafhængigt af gamle positioner og forsøgt at få greb om det hele igen ved at føre samtaler med tusindvis af danskere i et nyt netværk. Det har vækket en slumrende nysgerrighed og lyst til at genopdage det land, han i en menneskealder har været med til at præge på godt og ondt.
I Ud af det blå tager han læseren med på langfart – fra Falster til Skagen, fra Humlebæk til Thyborøn. På turen rundt i landet, hvor han undervejs får selskab af hustruen Sólrun og hundene Beauty og Fríða, møder han indvandrere og iværksættere, kunstnere og landmænd, skolefolk og fiskere. Det bliver til en række inspirerende samtaler, hvor skarpe holdninger brydes, og hvor ideerne til en positiv forandring blomstrer.
Ved rejsens ende samler Lars Løkke Rasmussen trådene og sætter en ny politisk retning.
25,16  EUR
Audiobook
 
Edition1. lydbogsudgave
Printed pages
Publish date18 Oct 2021
Languagedan
ISBN audio9788740075250