Man har lov at være glad

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
7,48  USD
Audiobook
 
7,48  USD
"Hvor i Danmark er der så dejligst? Det spørgsmål har jeg ofte stillet landsmænd, og i langt de fleste tilfælde har svaret været, at det var jo lige netop der, hvor de boede. Og det er da rart, synes jeg, at der er så mange steder i Danmark, der er det allerbedste.
Jeg har det selv lidt på samme måde. Jeg synes, at Århus-området og da især Marselisborg skovene er noget af det nærmeste, man kan komme på paradis på jord. Der var engang, jeg syntes, at jeg kendte hver slugt, hver lysning, hver bakke, da jeg som barn krydsede mig igennem det pr. cykel eller gåben."

Den elskede radio- og tv-vært Jørn Hjorting har skrevet en dejlig lille bog om alle de små ting i livet, man har at være glad for. Der er mange ting at glæde sig over ved at være dansker, ligesom der er mange ting at glæde sig over, når man er ude at rejse, og Jørn Hjorting peger disse ud på sin helt egen nære og positive måde. Bogen blev oprindeligt udgivet i 1994. Jørn Hjorting (f. 1931) er en dansk radio- og tv-vært, der især er berømt for at være vært på radioprogrammet De ringer, vi spiller, Morgennisserne og Dansktoppen. Han var i flere år leder af dagredaktionen på P3 ved DR, før han blev headhuntet til at være med til at starte den nye radiokanal Radio 2. Jørn Hjorting er kendt for sin helt særlige evne til at få folk til trygt og hyggeligt at berette om deres liv og hverdag for publikum, og han huskes endnu den dag i dag som en af dansk mediehistories allerstørste skikkelser.
Edition
Printed pages96 Sider
Publish date07 Apr 2022
Languagedan
ISBN epub9788726990652
ISBN audio9788726990669
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook