Fem ingredienser

Nem og smagfuld hverdagsmad

Camille Majas madfilosofi er såre enkel: Alle skal have mulighed for at lave et smagfuldt, hjemmelavet måltid uden at sprænge madbudgettet. Det skal samtidig være nemt at både handle til og tilberede, så familien kan mødes ved middagsbordet om aftenen– også i hverdagen.

Fem ingredienser er kogebogen til alle dem, som gerne vil spise smagfuld og hjemmelavet mad i hverdagen, men som ikke altid har tiden til det. Til opskrifterne i denne bog undgår man helt den lange indkøbsliste, da alle opskrifter er nemme at gå til og kun gør brug af fem ingredienser ud over basislageret i køkkenet som fx salt og peber. Opskrifterne er inddelt i emnerne pastaretter, vegetariske retter, fisk, skaldyr, kød og tilbehør.

Ud over de mange opskrifter finder du også en oversigt over basisråvarer og vigtige smagsgivere til madlavningen, som man altid bør have på hylden.

Camille Maja arbejder til dagligt med bæredygtige fødevarer og udvikler opskrifter til sin madblog camillemaja.dk. Camille Majas madfilosofi er, at det skal være nemt at lave hverdagsmad på budget uden at gå på kompromis med smagen. Hun har tidligere udgivet kogebogen Grøn hverdag.

21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages198
Publish date22 Aug 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740695465