Madglæde

grønne cravings

Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder. Grønne cravings er essensen i opskrifterne og retterne, der fremstår lige så indbydende for øjnene som for smagsløgene. Smag dig igennem alt fra varmende gryderetter, saftige deller, spicy currys til kødfrie nyfortolkninger af kendte retter. Nyd sprøde salater, mættende bowls og server de lækre retter med dine yndlingsdip og tilbehør til.

Madglæde udspringer af Alberte Stengaards grundfilosofi, der handler om at se muligheder frem for begrænsninger i madens verden, og er årsagen til, at hun har kæmpet sig ud af en spiseforstyrrelse og netop fundet madglæden igen i det grønne køkken. Uanset om du er erfaren eller blot nysgerrig på flere grønne måltider, er bogen noget for dig. Alt i bogen kommer fra hjertet, lært efter timevis af nørderi, nysgerrighed og mod på livet.

Alberte Stengaard er madinfluencer, og hun er kendetegnet ved sin store nysgerrighed, kreativitet og evige jagt efter den næste gode madoplevelse. Madglæde udspringer af den udfordring, livet gav Alberte: at overvinde en livstruende spiseforstyrrelse. Alberte fandt sin vej tilbage i livet, opdagede glæden ved mad og madlavning og drømmer om, at Madglæde kan inkludere alle, uanset om de er vegetarer, veganere, kødspisende eller bare elsker mad ligesom hende selv.

26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages224
Publish date10 Oct 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740690675