Råt! Din magiske vej til et mere bæredygtigt køkken

I Råt! Din magiske vej til et mere bæredygtigt køkken inviterer Liselotte ­Andersen, også kendt som Kokken på Kanten, dig ind i en eventyrlig verden, hvor mad bliver til magi, nysgerrighed er drivkraften, og bæredygtighed er nøgleordet. Sammen med sin datter og medforfatter Camille har Liselotte skabt en inspirerende kogebog, der fejrer mangfoldigheden og skønheden i alverdens råvarer.

Madlavning er mere end bare at lave mad – det er en kilde til glæde, læring, leg og samvær. I bogen finder du mere end 70 innovative opskrifter og inviteres til at udforske, eksperimentere og skabe stærke venskaber gennem madlavning. Liselotte deler sin passion for at tage ud i naturen og sanke sine egne ingredienser, og hun viser, hvordan du kan forvandle dem til lækre og farvestrålende måltider.

Råt! er en kogebog, der ikke kun handler om at lave god mad, men også om at skabe gode minder og styrke forbindelsen mellem generationer. Den er en hyldest til naturen, råvarerne og den glæde, der opstår, når vi deler et måltid sammen. Så træd ind i det magiske køkken, lad dig inspirere til at lege med maden, og opdag, hvordan madlavning kan forvandle hverdagen til en fest.

Bon appétit!

Råt! Din magiske vej til et mere bæredygtigt køkken er Liselottes tredje kogebog.
26,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages304
Publish date28 Oct 2023
Published byDreamLitt
Languagedan
ISBN print9788771718096