Green kitchen quick + slow

100 skønne, vegetariske opskrifter, der kan gøre madlavningen overskuelig i en travl hverdag – og fantastisk i lange weekender.

I Green Kitchen Quick + Slow har bestsellerforfatterne David Frenkiel og Luise Vindal taget deres erfaringer fra mange års madlavning til familie og venner og opskriftsudvikling til kogebøger og kogt det ind til madopskrifter, der er specifikt beregnet til to meget forskellige madlavningssituationer, vi alle møder hver eneste uge: de hurtige og de langsommelige – Quick + Slow.

QUICK byder på alt fra enkel før-vi-skal-på-arbejde-morgenmad, der kan laves i en fart, til nemme hverdagsretter, hvor man ikke har hverken tid eller lyst at stå i køkkenet længere end højst nødvendigt, men alligevel gerne vil trylle noget sundt og lækkert frem. Inspirerende retter, der ikke kræver den store indsats, men som alligevel kan noget ekstra.

SLOW er opskrifter til dage, hvor der er tid til at tage det hele lidt mere med ro. Hvor madlavningen let kan blive det bedste ved hele dagen, og man udnytter enhver undskyldning til at hygge sig i køkkenet. Hvor det er oplagt at forkæle venner eller familie med den perfekte stenbagte pizza eller en lækker ragu, der har fået lov til at simre på komfuret. Bogen har også et overskueligt afsnit om prepping og tips til ting, der ruster én godt til den kommende uge samt en masse bud på tvists ift. årstiderne med forslag til alternative ingredienser. Kort sagt er Green Kitchen: Quick + Slow er en moderne vegetarisk kogebog med smagen i fokus, hvor man får inspiration til madlavningen til alle ugens dage med opskrifter, der alle er ud over det sædvanlige og samtidig en fornøjelse at tilberede.

28,18  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date21 Sep 2022
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740078930