Mia Myhr og børnene, som forsvandt (bog 1)

Den dag hvor Mia Myhr og hendes familie flytter ind i hendes bedstemors gamle hus, sker der noget mystisk. Bedstemoren forsvandt sporløst for nogle år siden, og i skoven, som Mia troede, hun kendte så godt, opdager hun en sø, som aldrig har været der før. Da Mias søster Hanna og nogle venner tager ud for at bade i søen, kommer de ikke tilbage. Mia tager af sted på en lang og uhyggelig rejse ind i det ukendte. Hvad venter der Mia Myhr under søen i skoven, og hvad skete der med børnene, som forsvandt? 

Sara Hjardar (f. 1998) kommer fra Fredrikstad i Norge og har en bachelor i grafisk design og illustration fra Kunsthøjskolen i Oslo. I skarp konkurrence med 200 andre vandt hun i 2021 Egmonts store tegneseriekonkurrence med en præmie på 50.000 kr. og en bogkontrakt. Mia Myhr og børnene, som forsvandt er det færdigudviklede vinderbidrag – og første bog i en ny, spændende serie.

“Historien om Mia Myhr er lige så uhyggelig, som den er fin! Helt umulig at lægge fra sig!» – Malin Falch, forfatter til “Nordlys”
40,25  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages179
Publish date19 Sep 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740691740