SNAP!

Rebecca går i 9. klasse. Hendes kæreste, Sebastian, forsøger at lokke hende til at sende nøgenbilleder af sig selv. Det har hun ikke lyst til. Ved et uheld får hun sendt et meget afslørende billede. Hun beder Sebastian om at slette det. Det vil han ikke. Hun kommer til at fornærme ham, og han deler billedet med sine venner. Rebecca går helt ned over situationen, men kæmper sig tilbage til en rimelig hverdag. Hun starter på en efterskole, hvor ingen kender hende. Men en dag er der en dreng, der genkender hende fra en hjemmeside, hvor man kan købe og bytte billeder af nøgne piger. Han forsøger at afpresse Rebecca. Rebecca giver næsten efter, men ender med at tage kontrol over  sin krop, sit liv og de billeder, der er delt af hende, ved at stå frem og fortælle sin historie, godt støttet af sin familie.       

Uddrag af bogen 
”WUUUH, hold da kæft det er godt – elsker dig skat.” Det gav et helt sæt i hende, da beskeden kom. Hun havde altså sendt et billede til ham. Hun turde slet ikke spørge ham, hvad der var på billedet. Hun håbede kun. Hun ønskede. Hun … Hun smed telefonen fra sig på sengen og krøllede sig helt sammen i fosterstilling mens hun prøvede at overbevise sig selv om, at alting var godt. At der ikke var sket det, hun inderst inde frygtede. Der var selvfølgelig ikke sket noget. Selvfølgelig ikke. Hun kunne da umuligt havde sendt et billede på den måde. Det kunne jo ikke lade sig gøre. Kunne det vel?         

Om forfatteren 
Mogens Kjær har arbejdet som folkeskolelærer i mange år, blandt andet som skolebibliotekar. Han har skrevet børnebøger, børneteaterstykker, børnemusicals og en voksenmusical (både tekst og musik) og har oversat adskillige musicals til dansk. Han har skrevet originalteksten til musicalen Valhalla – Balladen om Balder med musik af Sigurd Barrett. SNAP! er hans første ungdomsbog.
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages106
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084073