Den forunderlige skov

en eventyrlig fortælling

I troldeskoven bor menneskebarnet Tilde med sine forældre, der bor også en masse andre dyr i skoven, blandt andre tvillingekaninerne Hasle og Silke.   
Om vinteren bor der på Tildes gård alle de dyr, der om sommeren arbejder i cirkus. Alle er venner med hinanden. Nu skal du høre, hvor sjovt dyrene kan have det sammen i skoven, og hvor meget de oplever i den forunderlige skov, troldeskoven, hvor det er uvist, om der i virkeligheden findes rigtige trolde. Måske du kan være med til at finde ud af det sammen med Tilde, Hasle og Silke?       

Uddrag af bogen 
Hasle havde altid meget svært ved at høre efter i undervisningen. Det føltes, som om han havde myrer i rumpen, og han kunne derfor heller ikke sidde stille i timerne. Det var lidt, som om myrerne begyndte at spille dybe sambarytmer på trommer, og rytmen blev bare ligesom til musik inde i hans hoved. Så først begyndte den ene balle at bevæge sig og så den anden. Langsomt, men sikkert, forplantede sambaens rytmer sig i Hasles krop, og han kunne ikke sidde stille længere. Han begyndte derfor stille at nynne melodien og vugge i takt, og så var det altså meget svært at høre efter, hvad fru Bjørn fortalte, når ballerne spillede lystigt og holdt en fest.

Om forfatteren 
Line Buch Wassileffsky Hansen (f. 1979) er socialrådgiver og optaget af at samtale med børn om, at hverdagens udfordringer er vigtige. Både når vi læser højt for dem, eller når de selv læser og undres. For Line har højtlæsning altid været noget ganske særligt i fællesskab med sine børn. Det har været en mulighed for at være sammen om en oplevelse, et fælles tredje, og muligheden for en snak om lidt sværere emner.  
13,68  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages104
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084127