En anderledes jul

Sara, en 15-årig pige fra Viby, er sammen med sine forældre og storesøster, Anne, på vej til København for at holde juleferie hos sin mormor og morfar. Det har hun glædet sig til og til at komme væk fra skolen. Sara og familien er taget ud på den årlige juletræsfældning. Sara går for sig selv og samler mos og grankogler til juledekorationerne. Sneen knitrer, når hun går. Imens Sara går i sin egen verden , begynder hun at blive nervøs og mærker kuldegysninger over hele kroppen. Hun tager sig lidt til panden. Hun sveder. Hun prøver at tage flere skridt derhen, men det er, som om hele kroppen står stille. Hun kan ikke bevæge sig ud af sneen.
I skovbunden ligger en mand omringet af flasker. Sara ringer til sin mor. Far henter skovfogeden. Politiet kommer også. Hvem er manden? Da Sara er kommet tilbage til mormor og morfar, kan hun ikke slippe billedet af manden på skovbunden. Sammen med Morten fra mormor og morfars vej, sætter Sara sig for at finde ud af, hvem manden er, og hvorfor han er endt på skovbunden.       

Uddrag af bogen 
Uden at tøve, giver hun ham et kys på kinden. Han bliver helt rød i hovedet. Det er første gang Sara har kysset en fyr. Hun får sommerfugle i maven og smiler til ham. Han kigger længe på hende uden at sige noget. Sara bryder tavsheden: ”Morten, er du okay?” griner hun. Han ligner én, der har fået et chok. Efter et par sekunder svarer han: ”Ja da, jeg er helt okay.”         

Om forfatteren 
Pernille Kvist Nielsen, født 1991 i Randers, er uddannet social -og sundhedshjælper. Pernille er ordblind og udgiver sin første bog på baggrund af en drøm, hun har haft som barn. Pernille finder sin inspiration igennem lydbøger og livet som ordblind og de udfordringer, det har haft.  
13,68  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages112
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083915