Asa og Oquna

Turistplagen

Asa og Oquna er guider for en af verdens rigeste turister. Han har ønske om at opleve Grønland og vil først til Hvalsey Kirke og Gardar Katedral Ruin. Men undervejs gemmer der sig farlige overraskelser. Pludselig står Asa midt i et blodigt opgør, og Oquna bliver bortført.             

Uddrag af bogen 
Asa vidste, at Oquna kunne pludselig blive helt angst. Han vidste, at hun ofte kæmpede for ikke at være bange, og for at være frygtløs, som han. Men hvad hvis det her var for meget for hende? Ville han udsætte hende for en stor fare? Vil hun holde til det?    ”Asasara, hvad skal vi?” spurgte han hende igen.    Oquna vidste, at Asa passede på hende som det mest dyrebare i hele verden, og hun vidste, at han ville gå tilbage nu, hvis hun bad ham om det. Men hun vil ikke tilbage. Hun vil ikke svigte Asa, for hun kunne se i hans øjne, at han ikke vil opgive den vigtige tur. Hun vil heller ikke overgive sig til den dumme angst. Hun vil være modig, som han var. Frygtløs og stærk. Hun vil tro, at livets stærke ånd passede på dem – at ’Sila’ passede på hende og hendes elskede.

Om forfatteren 
Ahmed Akkari er født i 1978 i en havneby ved Middelhavet og opvokset i Danmark. Han har i mange år levet og arbejdet som lærer i Grønland, hvor fortællingen er blevet til.
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages74
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776083946