Officer og gentlewoman / Kærlighed ved første blik

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
99,38 DKK
Officer og gentlewoman

Chefsergent i den engelske hær Kane Wheeler stirrede ind gennem glasdørene, som hans ungdomskæreste lige var forsvundet ind gennem. Hans ungdomskæreste, som han nødtvungent havde forladt for 14 år siden, men aldrig glemt. Det kunne ikke være hende.

Major i den engelske hær Mattie Brigham løb, selvom hendes ben skreg, at hun skulle stoppe. Hendes ungdomskæreste, der havde forladt hende uden et ord til farvel for 14 år siden, og som hun aldrig havde kunnet glemme. Det kunne ikke være ham!

 Kærlighed ved første blik

Lia elsker sin familie og sit arbejde. Hendes liv drejer sig kun om de to ting. Hun flytter endda hjem og hjælper til, da familien har brug for hende, og hun tager et to ugers job på en fjerntliggende ø, fordi hun kan tjene mere der. Hun havde bare ikke regnet med at finde kærligheden også ...

Sam elsker sit arbejde, disse øer og deres befolkning. Han elskede også ensomheden og skønheden og havde afskrevet enhver tanke om kærlighed, ægteskab og familie. Men åbenbart er det ikke en regel, han har kontrol over, for kærligheden slår til, da han mindst venter det.

Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 aug. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
Isbn epub9789150794434
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog