Read sample
Read

Balladefilter

Små, sjove og finurlige historier for børn og voksne

Balladefilter består af 45 små og sjove historier fra livet i en børnefamilie. De er fortalt med humor og tager udgangspunkt i børnenes egen hverdag og deres måde at se verden på. Mange vil fra deres eget liv kunne genkende de situationer, der beskrives i historierne. Bogen vil således være velegnet til højtlæsning og kan give anledning til både nogle gode snakke og nogle sjove stunder for både børn og voksne.       

Uddrag af bogen 
”Jeg tror, at vi bliver nødt til at spørge min mor, om det er i orden, det her,” svarede Freddy bekymret. 
”Jamen hun vil da synes, at det er en god plan – vi er jo geniale,” lo Dennis selvsikkert, og det smittede en smule af på Freddy. 
”Du har nok ret,” sagde han og tastede sin mors nummer på telefonen. Telefonen ringede et par gange, før hun tog den. 
”Hej, skat, går det godt? Hygger I jer?” Hun lød til at være i godt humør. 
”Ja, det går fint. Vi har det super godt.” Freddy tøvede et øjeblik, og fortsatte så: ”Hey, mor, vi har ellers lige fået en rigtig god idé!” 
”Nå da. Hvad går den så ud på?” Freddy tog en dyb indånding, før han fortsatte: ”Vi vil gerne lave en bombe – altså bare sådan en lille én …” Der blev helt stille i telefonen …         

Om forfatteren 
Dorte Franzéen (f. 1962) elsker at fortælle historier med hjertet i børnehøjde. Hun har tidligere udgivet flere børnekrimier med pigen Stritte (Det store møntrøveri, Spøgelset på Liljeskov og Den forsvundne maler).  
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages216
Publish date18 Oct 2021
Languagedan
ISBN print9788775750726
ISBN epub9788775752027