Wokabaut

Et utæmmet eventyr

Berøvet og udmattet vågner en ung mand vågner op på gaden i Shanghai. I hans lomme ligger en flybillet til Papua Ny Guinea, og spørgsmålet er blot: Hvilke oplevelser venter forude i en af verdens fjerneste, vildeste og mindst besøgte regioner? I en sand og grænsesøgende fortælling tager Wokabaut – et utæmmet eventyr dig med på en nervepirrende og rå tur på tværs af Papua Ny Guinea og Salomonøerne i en tilværelse uden penge og i en søgen efter meningen med livet. Det er et møde med menneskehedens bedste og værste sider i en livsbekræftende fortælling om mod og frygt iscenesat af naturens mest utilgivelige vildskab.

Uddrag af bogen 
Vi var omringet. Højlydte råb skød til højre og venstre, da der med ét skete en masse uforståelige ting. Pludselig gik det op for mig, at de her mennesker ikke var kommet til vores undsætning, men i stedet ville os ondt. De fremmede mørke skikkelser begyndte at røve os. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre, da mine medpassagerer blev overfaldet med en kniv for struben. Siwi var hurtig til at reagere, og inden vi begge fik en kniv i halsen, kiggede han mig dybt i øjnene og sagde med dødelig alvor:    
”Son, we need to get out of here, NOW!”     
Uanede mængder af energi blev mobiliseret ud i min krop. Jeg vendte ryggen til min bagage og løftede Siwi halvt op på min ene skulder, men idet jeg kiggede mig tilbage, var der en mørk skikkelse i gang med at stjæle mine ting.

Om forfatteren 
David Thing (f. 1991) er opvokset i København og er uddannet pilot. I sin fritid beskæftiger han sig med primitive eventyrrejser til fjerne destinationer, og han har rejst jorden rundt flere gange – ofte på et minimalt budget. 
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages226
Publish date20 May 2022
Languagedan
ISBN print9788775754977