Legender fra Joma

Den tredje tid

Er legender historier fra fortiden eller varsler om ting, der er i vente for de udvalgte? Circunaren Triparba og felinen Kirana befinder sig pludselig langt væk fra trygge rammer og skal forholde sig til både hvem og hvad, de tror på. Ligeledes virker det til, at de skal finde nogle af de svar, de søger, i storbyen Taj, som ingen af dem nogensinde har besøgt. Så hvad gør man, når man kommer fra en lille, isoleret by og pludselig befinder sig langt væk fra hjem i en verden, man knap nok kender? Deres valg kan komme til at få betydning for langt flere end dem selv.

Uddrag af bogen
Skulle det blive nødvendigt, var der flere knive her, tænkte han ved sig selv. Ikke at han håbede at få brug for dem.
Gemt af vindueskanten betragtede Triparba i lang tid den åbne platform, uden at der skete noget. Lige inden han skulle til at slå sig selv oven i hovedet for at være paranoid, dukkede der et væsen op ude på pladsen.
Triparba kiggede intenst på det. Det havde rejst sig op og stod ude i det fri. Han tænkte tilbage på alle de fortællinger, han som lille havde hørt fra scenen i Patuna uden dog at komme i tanke om en eneste beskrivelse, der kunne sætte et navn på den race, der stod ude på platformen.

Om forfatteren 
Jens Christian Høj (f. 1982) har altid været fascineret af magiske fortællinger. Trods en uddannelse som ingeniør har fantasien aldrig forladt ham, og med debuten Legender fra Joma giver han sit bud på en historie, der bringer det bedste fra klassisk fantasy i en moderne fortælleform.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages558
Publish date21 Aug 2023
Languagedan
ISBN print9788776082574