Daireens hemmelighed

Det hævdes, at før menneskets tidsalder herskede dæmoner over land og hav. Ved hjælp af magi og trolddom blev de tvunget væk fra menneskenes verden. Men ingen magi varer evigt … Garbhan og Daireen fulgte Keelan gennem den underjordiske tunnel. I faklens skær så de taget hvælve sig over dem. Nogen kom imod dem med raske skridt. Daireen lukkede øjnene hårdt i, og rædslen løb igennem hende. Med hamrende hjerte kæmpede hun for at genvinde fatningen. Hun må lære sandheden at kende. Langsomt drejede hun hovedet, hvem var han? De smukke øjne mødte nysgerrigt hendes. Hun fik følelsen af ​​at være ventet?   
Daireens hemmelighed er opfølgeren til Den skjulte vej.       

Uddrag af bogen 
Skumringen sænkede sig over bakkerne. Daireen var træt efter at have været på flugt i flere dage. Frem for alt var hun træt af at skulle holde sanserne skarpe. Hun ønskede ikke, at Eamon, hendes far eller andre skulle opdage, at hun var stukket af. I hvert fald ikke endnu, ikke før det var for sent, og først når de ikke længere kunne finde hende. Hun var så træt, alt for træt. Hun faldt sammen ved foden af ​​en træstamme, og i et øjeblik slap hun følelserne løs.    
Tårerne løb hende ned ad kinderne, og hele hendes krop rystede. Endelig havde hun givet luft for de følelser, der havde vejet tungt på hendes bryst i flere måneder. Følelsen af ​​frygt og måske endda af ren rædsel, der havde holdt hende fanget.               
Om forfatteren 
Rebecca Dahlgren er svensk forfatter, hestetræner og ridelærer.    
22,67  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages296
Publish date17 Nov 2023
Published byfo
Languagedan
ISBN print9788776084295