En verden vi ikke kender

Der var pludselig mindre plads, det sagde skovhviskerne altid. Færre marker til afgrøder og stort set ingen beboelsesområder til mennesker og dyr. Og med Tørkens tid blev det endnu værre. Hvis ikke landområder var oversvømmede, havde den bagende sol omdannet de fleste til ørkener, hvor alt levende enten døde af tørst eller gik tabt i flammerne.

Agner er opvokset i en indhegnet landsby styret af skovhviskerne. De bærer altid maske og forsyner indbyggerne med mad fra det eneste sted, hvor der stadig er liv: Skoven. Da det en dag lykkes Agner at flygte med sin mor og søstre, opdager de hurtigt, at alt på den anden side af hegnet er goldt og øde. De kæmper en desperat kamp mod elementerne og de brændende spørgsmål: Er der andre mennesker derude? Venter der dem et nyt liv, eller styrer de direkte mod deres egen undergang?

En verden vi ikke kender er en dystopisk roman om liv og overlevelse i et landskab formet af ekstreme klimaforandringer. Det er en fortælling om båndet mellem mennersker, familie og de få håbefulde øjeblikke midt i håbløsheden.
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages352
Publish date16 Sep 2023
Published byForlaget Klippe
Languagedan
ISBN print9788794332095