Rejsen med Havørnen

Sara på 19 år burde være død.

Efter et mislykket selvmordsforsøg bliver den unge ensomme, depressive og vrede kvinde Sara overtalt til at sejle jorden rundt med det eftertragtede danske skoleskib, Havørnen.

Forsigtigt opstår et venskab imellem Sara og den livsglade pige Julia, som har en stor kærlighed til magiske superheltehistorier.

Imens lurer Saras vrede og mørke depression i baggrunden. Undervejs på rejsen opdager Sara, at skibet giver hende mystiske kræfter, som hun ikke kan ignorere. Hun må genfinde viljen til at ville livet igen, da mørket endegyldigt omfavner hende. 

Rejsen med Havørnen er en storladen fortælling om to unge kvinder, der kastes ud i et dramatisk og farligt eventyr, der ændrer deres liv og udfordrer dem på en måde, de aldrig havde forestillet sig.

Om forfatteren
Nicklas Larsen er uddannet Bachelor i Film og Medievidenskab & Cand.mag. i Filmvidenskab fra Københavns Universitet. Specialet blev skrevet med udgangspunkt i moderne superheltehistorier. 

Rejsen med Havørnen tager udgangspunkt i et tema som rammer mange, især unge, nemlig depression og konsekvensen deraf. Det er en kreativ og magisk historie i moderne rammer.
23,39  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages358
Publish date10 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788794289566