Livets valg

Marias liv er i fare, hun er taget til fange, og Sammy har ingen planer om at slippe hende fri, da han mener, at hun og hendes kommende barn er en vigtig brik i den magiske verden og den krig, som er i gang. En krig, som har flere spillere i sig, alle med deres planer om, hvordan den nye magiske verden bør være. Maria og hendes venner må tage nogle store valg for fremtiden, nu hvor deres sidste år på Manatecus-skolen står til at nærme sig sin afslutning. Men er de klar til at slutte? Alle de sidste ender skal løses, samtidig med at nye udforinger kommer frem, alt sammen noget, deres vennegruppe skal tage stilling til både sammen og hver for sig. Alle har et valg, som skal tages i denne sidste bog om Maria Carlsens eventyr på Manatecus-skolen.         

Uddrag af bogen 
”Du har ret, min ven, jeg vil altid ønske at stoppe en krig med ord frem for med vold, men jeg forstår, at det ikke er muligt denne gang, så derfor må jeg gøre noget andet,” afsluttede Lupus og angreb Sanika, som kun lige nåede at få sit sværd op til at forsvare sig. Lupus blev ved og ved med at angribe, og Sanika kunne dårligt nok følge med, hvilket gjorde, at Lupus pludselig så en åbning og fik hamret sit sværd ned i brystet på Sanika. ”Undskyld,” sagde Lupus hurtigt og sprang væk, da flere ulve, som blot havde set på kampen, nu angreb ham.           

Om forfatteren 
Christina Ramskov (f. 1989) kommer fra Hjallerup. Hun er ordblind, men har ikke ladet det begrænse drømmen om at blive forfatter. Livets valg er den niende bog i samme serie.
23,55  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages426
Publish date15 Sep 2023
Languagedan
ISBN print9788776083632