De magiske træer

Oak Tree Creek står på den anden ende. Der er blevet arrangeret en fælles skoledans for de unge hamskiftere og menneskene på skolen. Duncan bruger det som en mulighed til at forbedre sameksistensen mellem flokkens medlemmer og de mennesker, der bor på flokkens territorie. Noget der frustrerer Nate, da han bare gerne vil på en date med Eva i ro og mag. Dansen tiltrækker da også uønsket opmærksomhed, og Nate og hans venner bliver mål for en sammensværgelse.   
En mand dukker op til festen for at konfrontere Nate med, at han er en heks, lige efter at Nate har set en druide. Ude i byen er der andre kræfter i gang. Træer belagt med trolddom bliver plantet ved husene, hvor Nates venner bor. Noget er blevet sat i bevægelse, der også har tråde til befolkningen i Oak Tree Creek. Noget der truer både de Andres og menneskenes verden. Men hvilken forbindelse har de mennesker til druiderne, hvis overhovedet nogen, og hvad er det, de vil opnå med den splittelse de forsøger at skabe?         

Uddrag af bogen 
Der var ingen tvivl om, at det var en mand eller delvis en mand.  
Han så underlig ud. Han stod halvt forvandlet til en fugl. Der, hvor den ene arm skulle være, var der en sort vinge. Hans underkrop lignede en fugls. Resten så ud som en mand, bortset fra hans øjne, der var helt sorte og uden noget hvidt at se. Mens vi stod der og betragtede hinanden, strakte jeg mine sanser ud for at mærke hans energier. Lige da jeg genkendte fornemmelsen af ham, eksploderede han i en sværm af sorte fugle der baskede forvirret rundt i alle retninger. Jeg dukkede mig uvilkårligt og så var jeg tilbage på mit værelse.          

Om forfatteren 
Anette Guldager Boye (f. 1969 i Odense) er cand.mag. i historie og arbejder til dagligt på Museum Odense. Hendes speciale omhandlede emnet trolddomsprocesser på Fyn i de gamle retsprotokoller fra 1550-1650. Gammel folketro har altid været hendes store interesse. 
20,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages380
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084561