Trollheim – Krageslottets hemmelighed

Da Adam skal flytte fra byen og til den lille flække Trollheim, hører han et mystisk rygte. En masse børn er forsvundet fra netop dette sted, og da Adam sammen med sine to nye klassekammerater Tara og Tobias forvilder sig ind i en gammel forladt villa kaldet Krageslottet, står de alle tre pludselig over for den farligste nat i deres liv.
Hvis de skal overleve til daggry, må de finde ud af, hvilken hemmelighed Krageslottet gemmer på, og gå i kamp mod ældgamle ondskabsfulde kræfter, før hele verden går under.


Krageslottets hemmelighed er første bind i serien om Trollheim.


Norske Arne Lindmo elsker at skrive spændende historier inspireret af norske eventyr og myter, et tema, der har fascineret ham, siden han var dreng. Han har arbejdet i mange år som lærer og plejede allerede dengang at lave små skræmmende historier, som han konstant fortalte eleverne i timerne, for at holde eleverne vågne i timen. Nogle gange holdt hans historier også individuelle elever vågne om natten.


Den norske illustrator Ida Skjelbakkens fotografiske stil bringer bogens karakterer og kampscener til live på filmisk vis. Hendes udførelse er imponerende, og hendes stil passer perfekt til fantasy-genren!


Bogen blev i Norge i 2022 tildelt ARK børnebogspris – en helt særlig litteraturpris, som kåres af mere end 10.000 børn fra 5.- 6. og 7. klasse. 

13,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages160
Publish date14 Sep 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740693287