Listen to sample
Listen

Tidligere sektleder og eksorcist – med Roald Bergmann

På håndleddet har Roald Bergmann en tatovering, der henviser til et bibelvers (Apg 20:24). Han fortæller i det her afsnit, hvad tatoveringen betød for ham, dengang han fik den lavet, og om den ambivalens, han føler ved den i dag.
Til daglig er Roald udviklingschef i et stort dansk tv-produktionsselskab, men da han var teenager, så hans liv meget anderledes ud. Han var nemlig teenagepræst i en sekt, og weekenderne gik med bibellæsning, mange dage lange faster og dæmonuddrivelse.
Vi taler om, hvad en sekt egentlig er, hvordan han kom med i den, og hvordan en dæmonuddrivelse foregår. Vi taler også om, hvorfor han ikke er med i sekten længere og om, hvorvidt han frygter at have begået en fejl ved at vende gud ryggen.
Hvis du vil vide mere om Roald og hans historie, kan du se denne spændende reportageserie fra DR2: https://www.dr.dk/drtv/episode/sektlederens-hemmeligheder-de-udstoedte150954 Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728246757