Listen to sample
Listen

Del 1, Forstå din cyklus – med Laila Tórsheim

Laila Torsheim er cand. mag i psykologi og medforfatter til bogen "Dit hemmelige våben", som handler om, hvordan man kan bruge sin cyklus til at få mere energi og balance i sit liv.
Laila fortæller i afsnittet, hvorfor hun synes menstruationscyklussen er interessant, og om hvordan det for bare 15 år siden virkelig ikke var noget, man talte om.
Laila fortæller om cyklussens 4 faser, om hvad faserne bringer af forskellige energier og om, hvordan man kan bruge sin cyklus som vejleder i, hvordan ens sundhed og grundlæggende tilstand er.
Vi taler også om det helt særlige sted i cyklussen liiiige op til menstruationen lander og om at bruge menstruationen til at mærke efter og være ekstra følelsesmæssigt intelligent. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728247310