Følelsernes kemi - Hack dit humør med kroppens egne hormoner

Hormoner og signalstoffer har en stor påvirkning af vores sindsstemning og vores følelser. Med denne bog lærer du, hvordan du med enkle greb kan aktivere og optimere kroppens naturlige stoffer – med stor effekt for dit liv og dit velbefindende.

Hvad skulle det være? En Angel’s cocktail med signalstofferne dopamin, serotonin og endorfin? Eller trænger du mere til en Devil’s cocktail med kortisol som hovedingrediens? Kroppens signalstoffer er altafgørende for, hvordan vi har det. Derfor er de også nøglen til, hvordan vi optimerer vores mentale velbefindende.

Følelsernes kemi er en effektiv guide til, hvordan vi kan arbejde med vores følelser for at opnå en større mental balance. Det er en bog til alle, der længes efter at føle sig høj på livet med livets egne kræfter. 


David J.P. Phillips (f. 1976) er forfatter, coach og foredragsholder. Han er vokset op i Sverige med en svensk mor og en engelsk far og har hele sit professionelle liv arbejdet med kommunikation. I 2008 grundlagde han virksomheden Presentation Skills, som specialiserer sig i præsentationsteknik og ledelse. I 2015 fik Phillips sit internationale gennembrud med sin TEDx Talk ”How to Avoid Death by PowerPoint”, der også udkom som bog. Med udgangspunkt i sin egen depression undersøgte og afprøvede han menneskets unikke evne til selvhelbredelse ved bevidst at aktivere de naturlige stoffer, vi alle har i kroppen, og som kan have en helbredende effekt.
23,48  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages216
Publish date20 Sep 2023
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743407300