Listen to sample
Listen

Menstruationscyklus, hormoner, akne og p-piller – med Laura Grubb

Jeg taler med Laura Grubb, som ved rigtig meget om den kvindelige menstruationscyklus med alt, hvad den indebærer af hormoner og spørgsmål om prævention.

Vi taler om cyklussens 4 faser, om p-piller, akne, menstruationskopper og om at mærke sig selv og få blod på fingrene. Og om hvordan menstruation både er blevet gjort til det allermest kraftfulde, men også det allermest skamfulde.

Vi taler om at forsøge at vande sine planter med menstruationsblod, og om hvorvidt det er spirituelt at leve efter sin cyklus?

(Bogen Gennemblødt, som jeg nævner i begyndelsen af afsnittet er skrevet af Maja Nyvang Christensen og Sine Cecilie Laub) Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728246733