About the author

Karl Ove Knausgård (Norwegian: [ˈkɑːɭ ˈuːvə ˈknæʉsˌɡoːr]; born 6 December 1968) is a Norwegian author. He became known worldwide for six autobiographical novels, titled My Struggle (Min Kamp). He has been described as "one of the 21st century's greatest literary sensations.” Since the completion of the My Struggle series in 2011, he has also published an autobiographical series entitled The Seasons Quartet, as well as a critical work on the art of Edvard Munch.

Read sample
Read

Ulvene fra evighedens skov

Ulvene fra evighedens skov udspiller sig både i Norge og i Rusland fra 1977 og frem til i dag og er fortalt af seks forskellige stemmer. Det er en standalone roman, men den deler tematikker med Morgenstjernen. En stor roman om livet og døden og alt det, vi ikke forstår.

Historien begynder vinteren 1977 på en ø i det sydlige Norge. Fortælleren er Helge Bråthen, der en sen aften, 12 år gammel, ser en lysstråle i vandet under en bro. Det er lygterne fra en bil, som er kørt i vandet. Rådvild og på tærsklen til voksenlivet ved han, at han må tilkalde hjælp, men ender alligevel med at tage hjem og falde i søvn.

1986. 20-årige Syvert Løyning er efter halvandet år i hæren som kok på vej hjem til sit barndomshjem i det sydlige Norge. Syvert aner ikke, hvad han skal stille op med sit liv, og den første tid flakker han planløst rundt i den lille by og prøver at finde sig til rette hos sin mor og sin lillebror. Atomulykken i Tjernobyl sætter Syvert på sporet af hans far, som døde, da Syvert var helt lille og som han aldrig har kendt. En gammel frakke, en kasse med breve skrevet på russisk og en samtale med hans onkel tegner et billede af faren, som vækker Syverts nysgerrighed og vrede.

25,64  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition1
Printed pages786 Sider
Publish date19 May 2022
Languagedan
ISBN epub9788727009292