About the author

Peter Handke (German: [ˈhantkə]; born 6 December 1942) is an Austrian novelist, playwright and translator. He was awarded the Nobel Prize in Literature in 2019.

Det andet sværd

Bogens fortæller begiver sig fuld af retfærdig harme ud på et hævntogt i området sydvest for Paris. ”Det er altså en hævners ansigt!” siger han til sig selv i spejlet den morgen han tager afsted. Hævn? For hvad? For at hans nu afdøde mor i en avisartikel er blevet anklaget for at støtte Tysklands annektering af hendes land. Hævn over hvem? Den journalist der står bag disse falske beskyldninger og som bor en dags kørsel væk, i bakkerne omkring Paris.

Men én ting er at ønske hævn, noget andet at udføre den, og historien forløber da også noget anderledes end fortælleren havde forestillet sig.

Nobelprisvinder Peter Handke leger med sproget og med læseren i sin poetiske og filosofiske fortælling om et hævntogt. Den lille roman er fyldt med sanselige, knivskarpe beskrivelser af mennesker og omgivelser og sine steder også en bittersød, lavmælt humor.

»Peter Handke er i mine øjne en af Europas store forfattere.« – KARL OVE KNAUSGÅRD 

»Tysk litteratur er utænkelig uden Peter Handke.« – DIE ZEIT
18,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date12 Aug 2022
Published byBATZER & CO
Languagedan
ISBN print9788793629998