I frontlinjen

Niels er blevet alene, skilt fra den kvinde, som han har levet med i mange år, og blevet alenefar med to teenagedrenge. Han har i hele sit voksne liv arbejdet som slagter, fritiden har han tilbragt i den lokale bokseklub. En rygskade sætter ham i gang med en ny uddannelse som folkeskolelærer. Det er en stor omvæltning for ham. Der er spørgsmål, der trænger sig på. Kan han overhovedet styre eleverne og sætte sig i respekt, samtidig med at han skal lære dem noget? Skal han være alene resten af sit liv? Under uddannelsen stifter han bekendtskab med indvandrermiljøet på Aarhus-skolerne og beslutter sig for at søge et job på en skole på landet, hvor der er mere fredeligt. Niels kommer fra asken til ilden. Intet er, som han forestiller sig.

Uddrag af bogen 
Det var vist noget med, at Duehviskeren havde raget på præsidentens kæreste. Så mødte han op sammen med nogle andre fra Krillerbasserne, men Duehviskeren havde et oversavet jagtgevær i rygsækken sammen med sin hash. Så hev han det frem og gav Krillerbassernes præsident et skud hagl i hovedet, råbte Axel. – Det var ikke i hovedet. Far siger, at han skød ham i brystet. Far så det selv. Han var inde og få en formiddagsøl. Han så det hele. Han sagde, at Krillerbassen fløj baglæns ud ad døren. Far var helt døv, da han kom hjem. Keld kiggede rundt på de andre i klassen. – Er du kommet for sent i skole, sagde Niels strengt.         

Om forfatteren 
Karsten Andersen er folkeskolelærer. Han debuterede i 1994, siden er der kommet en lang række af bøger omhandlende jagt. I 2020 udgav han en novellesamling, Skyggeside, som året efter blev fulgt op af romanen Drømmefiskeren.
25,83  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages284
Publish date21 Oct 2022
Languagedan
ISBN print9788775757619