De nye begyndelsers hjem

Tag med til Thorndale, og oplev spirende kærlighed og blomstrende haver. Thorndale-serien er forførende feelgood, fuld af hjertevarme og romantik, charmerende miljøer og skønne karakterer.

Et landsted i forfald. Et knust hjerte. En mulighed for en ny begyndelse?  Annie vender tilbage til landsbyen Thorndale, hvor hun tilbragte det meste af sin barndom, med håbet om at starte forfra. Hendes mission er enkel. Hun vil renovere det landsted, som hendes gudmor har efterladt hende, og så vil hun samle skårene af sit knuste hjerte sammen.  

Da hun kommer på kant med den lokale livredder Jon, kan Annie ikke lade være med at tænke, om det var en stor fejltagelse at vende hjem til Thorndale. Landsbyen har tydeligvis forandret sig, og det, hun har mindst brug for, er mere drama i sit liv. Men det skal vise sig at være noget nær umuligt at undgå den distraherende og charmerende Jon. Især når hele byen synes at konspirere om at smede de to sammen.   

Annie søger en ny start uden nogen romantiske forviklinger – men hvad hvis Annies vej mod genopbygget tillid netop fører hende ud på kærlighedens risikable bølger?  

De nye begyndelsers hjem er første selvstændige bind i serien om livet i Thorndale.
26,71  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages278
Publish date12 Jul 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772388533