Lenni og Margots et hundrede år

Køb trykt bog
 
203,08 DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
187,50 DKK

En varm roman om et usædvanligt venskab. Et helt liv med historier.

Den sidste af dem starter her ...


Livet er kort - det ved den 17-årige Lenni kun alt for godt. Hun er indlagt på en afdeling for terminalt syge, men Lenni er slet ikke færdig med at leve. Hun har spørgsmål, der kræver svar, og historier, der stadig venter på at blive fortalt.

 

På et kunstterapikursus arrangeret af hospitalet møder Lenni den 83-årige Margot, en lille dame i lilla pyjamas. Sammen går Lenni og Margot i gang med et kunstprojekt, der fortæller historien om deres tilsammen et hundrede år med nedslag i Margots lange liv og Lennis alt for korte liv.

 

Et væld af historier om kærlighed og tab, om misforståelser og tilgivelse, om mod og venskab, sorg og glæde. Historier der har ført dem frem til der, hvor rejsen slutter.


Til læsere af John Green, Jojo Moyes og Fredrik Backman.

 

MARIANNE CRONIN er født i 1990. Hun har studeret engelsk og creative writing og har taget en ph.d. i lingvistik, hvor hun bl.a. undersøgte humorens væsen. Hun havde en kort, hektisk karriere som underviser, inden hendes debutroman Lenni og Margots et hundrede år blev købt af det velestimerede engelske forlag Doubleday. Filmrettighederne er også allerede solgt til Hollywood.

 

Udgave1
Trykt sideantal400
Udgivelsesdato01 jun. 2021
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
Isbn trykt bog9788772390543
Isbn epub9788775620098
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog