Muddermænd

Buy printed book
 
25,43  USD
Hans debutroman skal udkomme i dag, men intet bliver som forventet. En moderne fortælling om at genfinde venskaber og sig selv krydret med sagsbehandling, smser, administration, fusioner og tankebrud.     

Thomas har brug for hjælp fra sine gamle venner. Mere får Martin ikke at vide. De har ikke talt sammen i over to år, efter et skænderi om Nietzsche, blandet med for meget rødvin i de sene nattetimer, fik dem til at vende hinanden ryggen. 
Sådan starter Martins dag. Dagen, hvor hans debutroman udkommer. Det er samtidig starten på historien om, hvordan han sammen med barndomsvennerne, Thomas og Søren, må genfinde sig selv og deres venskab. Hvorfor har den idealistiske advokat, Thomas, brug for hjælp? Er det til momskarruseller, Nietzsche eller noget helt andet? Hvordan blev Martins bog egentlig til, og hvorfor lækker Sørens it-virksomhed, Infosnow, dokumenter, der måske fortæller en helt anden historie om de tre Muddermænd?   

Muddermænd er første bog i genren Metafusion, hvor fortællingen fusionerer medier og er meningsfuldt fragmenteret. Det er samtidig første del i en dydstrilogi, der også indbefatter de kommende bøger, Urørlighedszonen og Cat Pussy.  
Edition1
Printed pages164
Publish date01 Apr 2022
Published bySkriveforlaget
Languagedan
ISBN print9788794294041
ISBN epub9788794294058
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook