Listen to sample
Listen

Renoveringsprojektet

Efter successen med Brevet i bogbussen er Eli Åhman Owetz tilbage med en ny, varm feelgood-roman.

Susanne er på vej til at starte et nyt kapitel i sit liv. Hun er nyskilt efter et ægteskab, hvor gnisten for længst var slukket, og har opsagt jobbet i arkitektfirmaet i Stockholm, hvor hun har været i mange år, for at starte op for sig selv. En prestigefyldt opgave i den lille landsby Grävinge i Roslagen er den perfekte mulighed for at begynde forfra. I begyndelsen ser det ud som om, at opgaven med at tegne den gamle fabrik, hvor man før i tiden producerede den berømte Grävingesandal, om til et luksuriøst konferencecenter, er en drømmeopgave. Men da ejerne præsenterer deres vision, begynder Susanne at ane uråd. De vil rive alle husene på byens gamle Fabriksgatan ned. Og efterhånden som Susanne lærer sine nye naboer at kende, føles renoveringsprojektet mere og mere forkert.

For hvad vil der ske med Ingegerd, der har boet i Grävinge hele sit liv? Ingegerd, som inviterer på kaffe med kage og minder fra gamle dage. Og Conny, ejendomsinspektøren, som væver bilindtræk i fritiden og er meget yngre end Susanne, men som også får hende til at le, som hun ikke har leet i meget, meget lang tid?

Eli Åhman Owetz er forfatter og journalist. Hendes bøger foregår i det landlige Roslagen, hvor Eli nu bor på sin barndomsgård. Hun debuterede i 2013 med bogen Anna-Lisas antik, som var første del i serien om Anna-Lisa. I 2017 kom Hemma hos Bettan og derefter den roste Brevvännerna (på dansk Brevet i bogbussen) i 2019.
Renoveringsprojektet er en afsluttet roman, som foregår i det samme område.
21,66  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date05 Apr 2022
Languagedan
ISBN audio9788771919165