Slænget og komplottet på børsen

De negative renter på indlån i bankerne er en torn i øjet på den lokale alfahan, Dunner, der ellers har godt styr på tingene på den midtjyske højderyg og i særdeleshed i Huleby.    
Han og resten af Slænget kaster sig derfor i desperation over emnet aktiehandel med deres sædvanlige ildhu og overbevisning om egne evner.    
Det skal dog snart vise sig, at børsen kan være noget lunefuld at kloge sig på.    
Ikke mindst er det en frustrerende åbenbaring for Slænget, da det viser sig, at de hysteriske kællinger på børsen faktisk typisk er mænd!    
Inden længe vikles Slænget ind i handlinger, som hurtigt kan risikere at gøre nyrige til nyfattige, og de er oppe imod destruktive kræfter, som ikke har nogen hæmninger.  
Da egnens kloge nørd, Fessor, forsvinder som resultat af en fejlslagen kursmanipulation, tvinges den lokale landbetjent Arne Jensen, bedre kendt som Sheriffen, til at få benene ned fra bordet. Han må tage fat i ondets rod sammen med sine venner i Slænget og med backup fra deres gode ven Alvorsen, også kendt som politibetjent Viggo Malvorsen fra Djævleøen.       

”Bogen er skrevet med vanlig humor og et strejf af alvor. Den er velskrevet, og der leges med ord og nye udtryk. Selv om det er en bog i den lette ende, giver den stof til eftertanke, og der er ting, man godt kan reflekterer over og tænke på i forhold til vores samfund. Så i disse regnfulde sommerdage kan jeg kun anbefale at finde stuens hyggeligste stol, en god kop te eller kaffe og så bare gå i gang, det er godt for smilebåndet.” 
Anmeldelse på bogrummet.dk  

Uddrag af bogen 
Frederiks mor åbnede nervøst kuverten og brød fuldstændig sammen, da hun læste den rystede skrift med den frygtelige besked. Hendes skrig fik hendes mand til at fare ind fra haven, hvor han fandt hende sunket stortudende sammen på gulvet. “Jamen lille skat da, hvad er der dog sket?” udbrød han, mens han samlede hende op og fik hende placeret i sofaen. Hun rystede over det hele og så vild ud i øjnene. Hun rakte ham brevet, og han læste det med hjertet helt oppe i halsen.         

Om forfatteren 
Kim Risør, der arbejder som uafhængig rådgiver, er lidt af en nysgerrig livsnyder af natur, og det afspejles i hans forfatterskab. I hans bøger er udgangspunktet, at der – foruden god og spændende underholdning – skal være noget at reflektere over som læser. I denne seneste roman i serien om Slænget krydrer han desuden historien med sin mangeårige erfaring med investerings- og formuerådgivning.
18,58  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages178
Publish date08 Jul 2022
Languagedan
ISBN print9788775756414