Strega

Buy printed book
 
24,24  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
26,00  USD
Audiobook
 
26,00  USD
Nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2021   

”Jeg vidste, at en kvindes liv når som helst kan forvandles til et gerningssted.” 

Sammen med otte andre unge kvinder ankommer Rafa til den lille bjergby Strega for at arbejde på det majestætiske Hotel Olympic. Det strikse hotelpersonale lærer de unge kvinder at servere og stryge, lave mad og rede senge, men hotellet forbliver tomt, ingen gæster ankommer. I ledige øjeblikke kan de lade blikket vandre ud over dalen, de skydækkede bjerge, nonneklostret. Det monotone arbejde og isolationen bringer dem tæt sammen, og der opstår en samhørighed blandt de unge kvinder. Det hele kulminerer i en stor fest, hvor huset omsider fyldes med mennesker fra byen. Men katastrofen indtræffer, og en af de unge kvinder forsvinder.   

Johanne Lykke Holm, f. 1987, er en dansk-svensk forfatter. Hun er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris, Svenska Dagbladets Litteraturpris og EU’s Litteraturpris 2021 for ’Strega’. Sideløbende med sit forfatterskab arbejder hun som litterær oversætter og har sammen med Olga Ravn drevet skrivekurset Hekseskolen i København.     

”’Strega’ er en til randen skønhedsbelæsset og forfærdende roman.” – Politiken, 5 hjerter    

"Lykke Holm har skrevet en filmisk undergangsroman i grænselandet mellem ’Virgin Suicides’, ’The Grand Budapest Hotel’ og ’Melancholia’ … Næsten hver eneste sætning lyser som en ædelsten i den symbolrige tekstnat." – Aftonbladet
Edition1
Printed pages184
Publish date08 Oct 2021
Published byGads Forlag
Languagedan
Isbn print9788712066095
Isbn epub9788712067030
Isbn audio9788712067047
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook