Download pdf
Download sample

Skatteforvaltning - Skatteproces - Skattekontrol

SKATTEFORVALTNING - SKATTEPROCES - SKATTEKONTROL er en hånd- og lærebog om skatteforvaltningsret.

Bogen indeholder tre hoveddele. Del 1 omhandler Skatteforvaltningens organisation og kompetence, herunder i henseende til skatteansættelse, genoptagelse m.v. og hertil hørende krav til sagsbehandlingen. Del 2 omhandler skatte-processen med gennemgang af regelsættet for klagebehandling og domstolsprøvelse. Del 3 omhandler fremgangsmåden ved skatteansættelsen samt reglerne om skattekontrol med hertil hørende adgang til udøvelse af kontrolbeføjelser.

Bogen henvender sig til advokater, revisorer, myndigheder og andresom beskæftiger sig med skatteret. Herudover er bogen en lærebog til brug for undervisningen i den formelle skatteret på universiteter, højere læreanstalter og lignende uddannelser.

JAN PEDERSEN er professor, dr. jur., forsker og underviser ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet. Han er forfatter til en række udgivelser bl.a. Skatteudnyttelse, Skatte- og afgiftsstrafferetten, Transfer Pricing – i international skatteretlig belysning og med forfatter til Skatteretten 1 og 2, samt et stort antal artikler.
65,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages438
Publish date23 Mar 2020
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757444865
ISBN pdf9788771984323