Read sample
Read

Et justitsmord for meget

Et justitsmord for meget fortæller historien om Ashrafs vej igennem et råddent og ødelagt dansk retssystem og hans ni år lange helvede i den lige så ødelagte Kriminalforsorgs varetægt. Den fortæller også om hans families umulige kamp for at få ham løsladt og udvist, inden han har siddet fuld tid. Historien, der er baseret på en virkelig dansk sag, er bygget op over officielle dokumenter og private breve eller uddrag af disse samt utallige samtaler med Ashraf – og en hel del fri fantasi fra forfatterens side. Bogen giver et realistisk billede af de virkelige forhold i en dansk retssal og i et dansk fængsel og et lige så realistisk billede af alle de specialkonsulenter og instanser, en anklaget eller dømt person vil møde på sin vej i dette lukkede og på mange måder hemmelighedsfulde system.        

Uddrag af bogen 
Tårerne var trillet stille ned over hans kinder, da han havde siddet i mørket og set sin lille datter Zinab blive videoafhørt. Hans hjerte havde blødt, og hvordan havde de kunnet være så følelseskolde og manipulerende over for hans lille pige. Hun havde afvist alle de ting, de forsøgte at få hende til at sige, og de havde på det groveste udnyttet hendes manglende danskkundskaber. Hun havde jo næsten kun kunnet tale og forstå tysk. De havde dog været nådesløse og havde fordrejet hendes svar og lagt ord i munden på hende. Hun havde ikke kunnet skjule væmmelsen over alt det, de havde forsøgt at få hende indblandet i.           

Om forfatteren 
Alex Cross har tidligere udgivet roman Freedom, der er en fortælling om, hvordan vores verden burde se ud, hvis vi alle var indstillet på at forandre den. Følg det unge forelskede par Isabella og Jakob på deres dejlige sejlbåd jorden rundt i fortiden og fremtiden. Mød overlevende fra Atlantis, og find ud af, hvor vi alle kommer fra.
15,94  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages184
Publish date11 Sep 2020
Languagedan
ISBN print9788772370064
ISBN epub9788772372563