Vi får aldrig et barn! – En roman om livet i fertilitetsbehandling

Buy printed book
43,84 USD
Caroline og Christian lever et perfekt liv. De har det hele. De er unge, smukke, forelskede, velhavende, de har fuld smæk på karrieren, gode venner, en fed lejlighed og dyre vaner. Alt spiller for dem, og de er vant til at få alle deres ønsker og drømme opfyldt. 
Nu har de besluttet sig for at få et barn, og her møder de modstand. Graviditeten udebliver, og et langt, opslidende forløb i fertilitetsbehandling begynder, sideløbende med at deres venner får det ene barn efter det andet.
Kærligheden, venskaber, familierelationer, psyken, jobbet – det hele vakler. Misundelse, frustration, sorg og angst lægger sig som en dyne hen over dem. Får de nogensinde et barn?
En hudløs ærlig og humoristisk roman om fertilitetsbehandling og ufrivillig barnløshed.
”VI FÅR ALDRIG ET BARN” er Julie Grønbæk Walsh’s debutroman. Bogen er inspireret af Julie og hendes mands lange og opslidende kamp om at få børn ved hjælp af fertilitetsbehandling. Bogen sætter fokus på alle de forbudte følelser og akavede og ubehagelige situationer, man sjældent hører om. 
Der bliver ikke lagt fingre imellem, det er lige på, hårdt og brutalt, tåkrummende pinligt, sørgeligt, morsomt og medrivende.

Julie er født i Hjørring i 1980 og har de sidste 20 år boet i København. 
“Bogen er meget personlig og meget ærlig. Den er stærkt inspireret af mine egne følelser, tanker og handlinger i den periode, hvor min krop nægtede at blive gravid. Jeg frygter, at bogen bliver læst, fordi jeg er så pinlig berørt og føler så stor skam, men mit ønske om at dele historien og måske ovenikøbet hjælpe andre, der kæmper med at få børn, trumfer skammen. Så her er den.”
Edition1
Printed pages280
Publish date2020-Dec-25
Published byEget forlag
Languagedan
Isbn print9788793928572
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook