Read sample
Read

Fædrelandet

I en sø i udkanten af Berlin finder man det nøgne lig af en gammel mand. Måneden er april. Der er en uge til Adolf Hitlers 75 års fødselsdag, og den amerikanske præsident Joseph P. Kennedy er på vej til økonomisk topmøde med lederne af Det Tredje Rige.

Berlin er den tyske superstats magtcenter, den nazistiske triumf i arkitektur, og en moderne storby med 10 millioner indbyggere. Blandt dem enspænderen Xavier March fra KRIPO, kriminalpolitiets drabsafdeling.

Det er March, der ved en fejl får overdraget sagen med manden i søen. Det bringer ham i kontakt med en livsfarlig gruppe af modstandere og med den amerikanske journalist Charlotte Maguire i et nervepirrende opgør om Fædrelandets mørkeste hemmeligheder og usikre fremtid.

"Fædrelandet" er en opsigtsvækkende thriller om Europa, som det aldrig blev. En fremtidsroman fra fortiden med omfattende historisk indsigt og konstant spænding. Robert Harris (f.1957) debuterede med romanen "Fædrelandet" i 1992 og har siden skrevet en række romaner heriblandt "Pompeji" og "Imperium" samt den politiske thriller "Skyggen". Robert Harris har bl.a. arbejdet for BBC og The Observer som politisk kommentator.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages332 Sider
Publish date01 Jan 2021
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726673197