Ledelse i en coronatid – Skab nærvær trods fysisk fravær

Buy printed book
 
21,89 USD
Det har aldrig været let at lede på distancen. Nu befinder vi os i en situation, hvor det ikke er et valg, og det udfordrer de værktøjer, mange ledere har med sig i rygsækken. Distanceledelse er blevet det “nye” normale i mange brancher – og vil være det længe efter vaccinerne rulles ud, og vi endelig kan vinke farvel til corona. 

Den første coronapanik har lagt sig. Der er styr på praktikken, og det begynder at give mening, at du som leder investerer lidt tid i at forholde dig til distanceledelse og din egen rolle, så du mere målrettet minimerer risikoen for fejlslagne projekter, ineffektivitet, mistrivsel og konflikter. Vidste du fx, at der opstår langt flere misforståelser, når vi ikke sidder fysisk sammen, eller kommunikerer på afstand bag en maske eller en skærm. Du oplever måske også, at du og dine medarbejdere er gledet fra hinanden, og noget tyder da også på, at medarbejdere under corona er begyndt at føle sig mere afkoblede fra virksomhederne, og at du som leder dermed har fået sværere ved at holde fingeren på trivselspulsen. 

I denne korte, letlæselige håndbog får du en række konkrete indsigter, værktøjer og anbefalinger i forhold til ledelse i en coronatid. Det er relevant viden, som du hurtigt kan implementere og opnå et udbytte af i forhold til både resultater og trivsel. Det er viden, du kan bruge både nu – og på den anden side af corona.
Edition1
Printed pages135
Publish date2021-Feb-02
Published byLindbak + Lindbak
Languagedan
Isbn print9788793695290
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook