Human Leadership – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder

Buy printed book
 
37,59 USD
  • Leverer du middelgode resultater, men ved inderst inde, at potentialet er større
  • Oplever du, at ”løb hurtigere” og ”arbejd flere timer” ikke virker, når du vil lykkes på et nyt niveau som leder?
  • Er du bange for, at du ikke kan nå de ambitiøse mål indenfor normal arbejdstid, så det bliver på bekostning af helbred, fritid og familieliv, hvis du går efter dem
  • Undlader du at stile højere, fordi du tror, det kræver, at du skal være et ubehageligt og andet menneske, end du er?

Mange af os tror, at større succes i jobbet betyder større omkostninger privat eller personligt. Men det behøver ikke at være enten-eller. Human Leadership er baseret på et både-og-mindset, der gør det muligt for dig både at udleve dine lederambitioner og at leve et liv, du ikke fortryder.

I HUMAN LEADERSHIP – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder får du indsigter og værktøjer til at facilitere udvikling, så både du og dine medarbejdere kommer til at trives og lykkes på et nyt niveau. Du lærer også at styre udenom de 5 omveje, der oftest forhindrer ledere i at udleve potentialet – ­ikkeledelse, knoklesporet, rollespil, tidsillusionen og lyseslukker. I stedet for at tage omvejene, der forsinker de ambitiøse resultater, kan du vælge de 5 genveje – forstå ledelse og mennesker, tag en helhjertet beslutning, vær en stemme, vær en rollemodel, og gør en positiv forskel – og lykkes hurtigere med dine mål.

I bogen møder du administrerende direktør Henrik Bodskov (IBM Danmark), nordisk direktør Jens Andersen (Ascom), partner Henrik Wellejus (Deloitte) og tidligere koncernchef Stine Bosse (Tryg), der alle tror på det menneskelige potentiale og er bevidste om, hvor stor en rolle deres egen lederadfærd spiller i forhold til medarbejdernes trivsel og succes. CHRO Ulf Hahnemann (A.P. Møller-Mærsk) har skrevet forordet.
Edition1
Printed pages271
Publish date18 May 2021
Languagedan
Isbn print9788797276709
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook