Read sample
Read

Mere magiske Mads

”Jeg er ellevild med Wille … Der er knald på” Bogbotten.dk 

”Sjove og gakkede fortællinger … De to tidligere udgivelser holder bestemt stadig og den nye historie ligger fint i tråd med dem … kan minde om eksempelvis Kaptajn Underhyler” 
Dansk BiblioteksCenter 

Mads er en helt almindelig dreng, bortset fra at han kan trylle. Det er noget med, at han klør sig i håret og tænker på en bestemt ting. Desværre sker der bare altid noget helt andet. Som da Mads’ far bliver lillebitte og blæser væk på en tegning, eller på den ferie hvor de bliver forfulgt af en forelsket lastbil med en kæmpe vitaminpille i. Som voksen kommer Mads igen til at klø sig i håret, da hans opfinder-datter Sofia går viralt med sin koprutte-maskine …

Mere magiske Mads indeholder de to oprindelige historier 'Magiske Mads og den store eftersøgning' samt 'Magiske Mads på sommerferie' og så den helt nye historie 'Magiske Mads og datter'; som voksen Mads har egentlig lagt sit trylleri på hylden, men hans datter Sofia får i dén grad genopfrisket hans hukommelse under en kaotisk efterårsferie på en bondegård, hvor også mobberen Tynde Timme fra Mads' barndom dukker op.

Læs også den første samlede bog (2020), Magiske Mads, der indeholder historierne 'Magiske Mads', 'Magiske Mads og den røde bus' samt 'Magiske Mads kommer på arbejde'. 
27,98  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages292
Publish date26 May 2021
Languagedan
ISBN print9788771517309
ISBN epub9788771517903