About the author

Peter Beyer (born 9 May 1952) is a German Professor for Cell Biology at the Faculty of Biology of the University of Freiburg. He is known as co-inventor of Golden Rice, together with Ingo Potrykus from the ETH Zurich.

Transformationsstrategier

Vi hører jævnligt om forandringsprojekter, der løber ind i store problemer eller fejler helt. Når årsagerne kortlægges, viser det sig ofte, at de samme fejl laves igen og igen. Denne bog klæder læseren på til at gennemføre bedre transformationer i organisationer gennem overblik, systematik og indføling: 
Overblik, fordi transformationer ikke kan studeres eller gennemføres alene ved brug af et enkelt organisatorisk perspektiv. Der er brug for flere perspektiver, der inddrager organisationens indre såvel som ydre struktur. Bogen giver et overblik over fire transformationsstrategier, som man skal mestre og veksle mellem på en hensigtsmæssig måde for at sikre en effektiv implementering af transformationen. 
Systematik, fordi der er fokus på, hvordan man kan skabe balance i de systemer, der ligger bag udformningen af de fire transformationsstrategier, med henblik på at opnå målene for transformationen.
Indføling, fordi det er afgørende at etablere samarbejde, ejerskab og fællesskabsfølelse i hele organisationen. Endvidere lægges der vægt på den nødvendige ligevægt, der skal skabes mellem interne behov og eksterne omgivelser. 
Bogen er baseret på forfatter, Peter Beyers, mangeårige konsulenterfaring samt undervisning og forskning på CBS og ITU. Den kan bruges som lærebog på eksempelvis kurser i transformationsledelse og forandringsledelse og af alle, der varetager transformationsprocesser.
36,23  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages240
Publish date06 Apr 2018
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759331118