Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Frankenstein genfortalt

Frankenstein. De fleste har hørt navnet, de færreste har læst bogen.
Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Mary Shellys grufulde og tragiske fortælling om videnskabsmanden, der knækker selve livets kode og skaber et levende væsen – med frygtelige konsekvenser til følge.
Frankenstein udkom første gang i 1818, men den medrivende historie er også relevant den dag i dag med temaer om at stå uden for et fællesskab; mennesket over for videnskaben og de fantastiske og farlige muligheder, der følger. I Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersen tro mod den oprindelige historie, men har gennemskrevet fortællingen med sin særlige fornemmelse for timing, knugende uhygge og spænding. Historien om Frankenstein og hans skabning handler om had og hævn, kærlighed og medfølelse, afmagt og ansvar, død og ødelæggelse – og bliver siddende i læseren længe efter, den sidste side er vendt.
Frankenstein genfortalt er et drama, der leger med livets største spørgsmål og tager læseren med på en rejse, der fører vidt omkring. Helt til verdens ende og ind i de dybeste afgrunde af menneskets sjæl …
Til alle fans af Kenneth Bøgh Andersen og dem, som gerne vil lære Frankenstein at kende – første bind i genfortalt-trilogien, hvor forfatteren præsenterer og åbner klassiske gyserhistorier op for nye læsere.
22,14  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition1. e-bogsudgave
Printed pages240 Sider
Publish date29 Sep 2021
Languagedan
ISBN epub9788740072884
ISBN audio9788740072846