Read sample
Read

Nordland

David kommer ud fra ghettoen ved Katrines hjælp, og de forelsker sig i hinanden. Deres lykke synes at være gjort, men snart begynder han på sine natlige vandringer at besøge Katrines veninde, Margrethe. Indledningsvist er der sødme over trekantsdramaet, men da David forsvinder efter et skænderi, tager det en drejning. Også Katrine har skeletter i skabet. Hun forlod familien efter farens forsvinden i Afghanistan. Forholdet til David holder hende oppe, men da han forsvinder, kigger hun lige ned i afgrunden. Hvor er David? Vil hun finde ham inden Søren Rathe, der arbejder for et privat sikkerhedsfirma? Og hvem er den gamle mand, som David møder?  

NORDLAND er en kontrafaktisk roman om et Danmark, efter nazisterne har vundet krigen, men også efter at den endelige løsning og drømmen om tusindårsriget er brudt sammen.
NORDLAND skildrer David og Katrine, der kun ønsker at leve et normalt liv som alle andre. Men det er svært, når David skal inkluderes som muselmand, og Katrine samtidig er ved at uddanne sig som forkynder i Faderkirken.  

Jan H. Hansen, f 1966, er uddannet cand. mag. i dansk og idehistorie fra Århus Universitet 2003.
13,00  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages160
Publish date16 Mar 2021
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794083270
ISBN epub9788794083591