Et liv med te

Audiobook
 
7,48  USD
"Et liv med te" tager sit udspring i et personligt og dybdegående møde med den ældgamle tradition, der i Østen kaldes Chadao, ’teens vej’. Vi bevæger os her ind i den bredtfavnende verden af te og den tætte forbindelse, denne kultur har med meditation. Du vil blive guidet i nogle af de traditionelle tebrygningsmetoder på en jordnær, men samtidig poetisk facon.

Foruden en praktisk fornemmelse for tebrygning og værktøjerne til at navigere i denne komplekse proces får du en introduktion til de mange varianter af te og produktionen af dem. Dernæst giver bogen refleksioner omkring, hvordan te kan bruges som element til at udvikle og forfine et roligt og oprigtigt sindelag. Te har sine filosofiske rødder i zenbuddhismen og taoismen, og også her findes forbindelsen mellem meditation og te.

Der findes te til enhver situation og ethvert individ. Det vigtigste er den indre rejse, man begiver sig ud på, når man vælger at åbne for sine sanseindtryk og dykker ned i den nærværende og fleksible teverden. Marcus Udsen Grandjean er en dansk forfatter og tekender. Han er uddannet i human fysiologi og har afholdt en række workshops, retreats og foredrag om te og meditation med et zenbuddhistisk udgangspunkt.
Edition
Printed pages
Publish date19 Apr 2022
Languagedan
ISBN audio9788728244753
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook