Read sample
Read

Sepulchre

1891: 17-årige Léonie tager til herregården Domaine de la Cade. I de gamle skove, som omgiver herregården, støder hun på en sepulchre - en slags gravkammer, som gemmer på en mørk hemmelighed. Hun kommer på sporet af et sæt tarotkort, som siges at besidde magten over liv og død.

2007: Meredith Martin er amerikaner, men tager til Frankrig for at researche til sin biografi om den franske komponist Debussy.

Mennesker forskellige steder i Frankrig, mennesker forskellige steder i tid. Det eneste, der binder dem sammen, er et sæt tarotkort. "Sepulchre" er en tryllebindende fortælling, der tager os tilbage i tiden fra i dag til slutningen af 1800-tallet til den franske badeby Rennes-les-Bains og endnu længere tilbage til fortidens konger, som blev begravet med deres skatte. De, som kommer i nærheden af tarotkortene og er i stand til at løse mysteriet om de illustrerede kort, vil komme på en rejse. En rejse, hvor de på tætteste hold vil få indblik i forbudt viden, mærke kirkens magt og ikke mindst føle sig lokket af det okkulte. Kate Mosse (f. 1961) er en britisk forfatter, hvis spændende romaner har vundet hende en stor international læserskare. Hun er særligt kendt for sine historiske romaner, der ofte bærer præg af mystik, spænding og en forbindelse mellem fortid og nutid.
12,75  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages750 Sider
Publish date10 Feb 2022
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788711399118