Listen to sample
Listen

På Stribe - din seriemorderpodcast - Så går jeg nøgen - Peter Pringle

Velkommen til Irland. Et land, der aldrig har haft det nemt - helt fra Oliver Cromwell første gang satte sine øjne på det. Opstand, uafhængighed og borgerkrig til en opdeling i nord og syd er bare et par af overskrifterne for en prøvet nation.
Det skal naturligvis have en effekt på dagligdagen og retssystemet ... og det har det også haft. I 1980 røvede tre maskerede og bevæbnede mænd en bank. De var mistænkt for at være en del af INLA (Irish National Liberation Army), og det endte med to døde betjente. To af dem blev taget med det samme, og 12 dage senere hentede de Peter.
Tag med på en historisk og personlig rejse igennem den irske smeltedigel. ‘På Stribe - din seriemorderpodcast’ er en podcast, der i hver episode dykker ned i én specifik seriemorders liv, gerninger og mentale tilstand for at give et billede af, hvorfor det gik så galt, som det gjorde. Andre dele af serien inkluderer underserierne "Uforståelig ondskab" og "Uskyldigt dømt". Mord har altid skræmt og fascineret os. Hvad får én person til at tage en andens liv? De fleste af os kan på ingen måde sætte os ind i, hvad der skal til for at trykke på aftrækkeren eller stramme løkken om halsen på et uskyldigt offer. Alligevel sker det dagligt verden over. Endnu mere uforståeligt og uhyggeligt er det, når det går op for os, at vi står overfor en seriemorder, der gang på gang tager andres liv for at tilfredsstille sine egne lyster og udleve ustoppelige mørke fantasier. Christoffer Greenfort og Andreas Illum tager lytterne med ind i disse personers skyggeverden og fortæller historierne om virkelighedens monstre, der går uset rundt iblandt os.
1,16  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date26 May 2022
Languagedan
ISBN audio9788728435120