Yoko Tsuno samlebind 8

Trusler mod Jorden

Yokos eventyr har vinger! Hun elsker at flyve, gerne mod himlens uendelighed i fantastiske maskiner, som ofte er konstrueret specielt til hende. Heldigvis er hun aldrig bange for at sætte sig ind i ny teknologi, når fortidens gåder skal løses eller fremtidige trusler mod menneskeheden skal afværges.   

Hvad enten hun indtager cockpittet i det elegante svævefly LS1, den statelige Heracles – forgængeren for vore dages jumbojet – den manøvredygtige Kolibri eller den sofistikerede og hemmelighedsfulde ”Zar”, formår hun at betjene dem kontrolleret og med omtanke, så hun og flyet i fællesskab forsvarer humane værdier og beskytter menneskehedens juvelskrin: Jorden.    

Temaet for dette ottende samlebind er … fly! Roger Leloup har haft en passion for flyvemaskiner, siden han var barn – og i de 15 år, han var ansat på Hergés tegnestue, før han skabte Yoko Tsuno, tegnede han samtlige fly i Tintin-historierne ... foruden masser af biler, motorcykler, tanks og kaptajn Haddocks kørestol! Det er med stor fornøjelse, han her har samlet tre album, der er fyldt med flyvemaskiner: 
  • Budskab til evigheden (hvori Yoko erfarer, at der svæver evige beskeder rundt i himlen) 
  • Kanonen fra Kra (hvori yoko får tilbudt en kolibris vinger for at forhindre en machiavellistisk plan) 
  • Den syvende kode (hvori Yoko genfinder Olga og hendes vodka – og sammen med en Zar og Rasputin får solbeskinnet selskab af Petrusjka) 
Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.  

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse, denne gang skrevet i en meget personlig stil af Roger Leloup selv – naturligvis med masser af skitser og modeller af fly foruden tekniske data for dem!

Pressen skrev om de tidligere samlebind:   

“Som altid er tegningerne sublime.” 
****** 
–   Serieland   

“Nostalgisk fryd.” 
***** 
–   Berlingske   

“Forrygende flot med et væld af lækkert ekstramateriale.” 
***** 
-    Ekstra Bladet      

“Man overvældes af detaljeringsgraden og det enorme arbejde, der er lagt i hver enkelt tegning.” 
 –   nummer9.dk
40,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages176
Publish date31 May 2022
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788770859486